İŞ İLANI DETAYI

Uluslararası turizm sektöründe faaliyet gösteren Accor Hotels zincirine bağlı, Kurtköy bölgesinde bulunan Mövenpick Hotel, Istanbul Asia Airport un Teknik Servis bölümünde Mekanik Teknisyeni  pozisyonunda görevlendirilmek üzere takım arkadaşı arıyoruzMekanik Teknisyeni; bina otomasyonu, ısıtma, soğutma, havalandırma ve benzeri tüm mekanik donanım ve sistemlerinin teknik bakım, işletim ve onarım çalışmalarının yürütülmesinden sorumlu olacaktır.


Üniversite ,Yüksek Okul veya Meslek Lisesi bölümlerinden mezun,Otellerde teknisyen olarak en az 3 yıl deneyimli,Mesleki yeterlilik belgesine sahip,Otel binası sıhhi tesisat sistemleri ve vitrifiye montaj bilgisine sahip,Chiller merkezi soğutma, ısıtma sistemleri,Mekanik ve Yangın otomasyonu kullanımı bilgisine sahip,Pompaların kontrol ve bakım süreçlerini takip edebilecek,Haftalık, aylık ve senelik bakım prosedürlerine uyabilecek,Günlük oluşacak arızaların takibi ve onarımını yapabilecek,Vardiya sisteminde çalışabilecek. Takım çalışmasına uyumlu,İletişimi  yeteneği yüksek,Erkek adaylar için  Askerlik hizmetini tamamlamış.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Teknisyen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!