İŞ İLANI DETAYI

> kauçuk ısı izolasyon malzemesi imalatı alanında faaliyet gösteren firmamız için,> 25-45 yaş aralığında,> En az Lise mezunu> Erkek> Mekanik Bakım Onarımcı mesleğinde, TECRÜBELİ çalışma arkadaşı alınacaktır.> Yemek var, Servis var> Çalışma gün ve saatlerimiz 08:00 - 16:00 / 16:00 - 24:00 / 24:00 - 08:00 3 vardiyalı 08:00 - 16:00 / 16:00 - 24:00 2 vardiyalı> İŞKUR ilana başvuru sonrası, şahsen firmaya başvuru yapılması zorunludur; maaş dolgundur.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeELEKTRİK VE MEKANİK TEKNİSYENİİş TanımıElektrikli el aletlerinin bakım ve tamiratı, fabrikadaki elektrik sistemlerin kurulumu, bakımı, onarımı ve test edilmesiFabrikamızdaki elektrik ve mekanik ekipmanların bakım ve onarımlarını yapabilecek. Mekanik ve elektronik bileşenlerin entegrasyonuGenel NiteliklerEn az Endüstri meslek lisesi Mekanik veya Elektrik-Elektronik bölümü mezunuMekanik-Elektrik-Elektronik sistemler konusunda en az 5 yıl deneyimMekanik sistemler konusunda bilgi sahibiElektronik ve mekanik ekipmanların bakımı ve onarımı konusunda yetkinlik


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (24.05.1999 - 26.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARGALI HANBABA OSB MAH. ORGANİZE SANAYİ 11.SOK. (ZEMAN ÇELİK YANI) SAKARYA HENDEK HENDEK SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : HENDEK İrtibat Bilgileri : İsim : EMİNE AKER Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905530047508 E-posta : ik@pa-flex.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Hendek
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905530047508
ik@pa-flex.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg HENDEK veya Edmeg Sakarya Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Sakarya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder