İŞ İLANI DETAYI

> kauçuk ısı izolasyon malzemesi imalatı alanında faaliyet gösteren firmamız için,> 25-40 yaş aralığında,> En az Lise mezunu> Erkek> Kalite Kontrolcü mesleğinde, TECRÜBELİ çalışma arkadaşı alınacaktır.> Yemek var, Servis var> Çalışma gün ve saatlerimiz 08:00 - 16:00 / 16:00 - 24:00 / 24:00 - 08:00 3 vardiyalı 08:00 - 16:00 / 16:00 - 24:00 2 vardiyalı> İŞKUR ilana başvuru sonrası, şahsen firmaya başvuru yapılması zorunludur; maaş dolgundur.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıGENEL NİTELİKLERLise, Meslek Okulu ve/veya Meslek Yüksek Okulu mezunuKalite kontrol alanında en az 2 yıl tecrübeli olması Standart ölçüm aletlerini kullanabilmesi,Teknik resim, geometrik ve boyutsal toleranslar hakkında bilgi seviyesinin yüksek olması,KALİTE KONTROLCÜKullanılan malzemelerin girdi, proses ve son kontrollerini kontrol talimatlarına ve kontrol gamlarına göre yapmak.Girdi, proses ve son kontrolde yaptığı kontrollerle ilgili formları doldurarak kayıtlarını tutmak.Girdi, proses ve son kontrolde yaptığı kontrollerde uygunsuzluk çıkarsa uygunsuzluk raporu hazırlamaktan sorumludur.Uygunsuzluk raporu yazılan malzemeleri bloke ederek red bölgesine alınmasını sağlamaktan sorumludur.Üretim de proses kontrollerinde uygunsuzluk durumunda üretimi durdurmaya yetkilidir.Kalite sisteminin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi bağlamında yapılan iç denetim, müşteri şikayetleri, düzeltici faaliyetler ve diğer konularda yapılan çalışmalara destek verir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (24.05.1999 - 26.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARGALI HANBABA OSB MAH. ORGANİZE SANAYİ 11.SOK. (ZEMAN ÇELİK YANI) SAKARYA HENDEK HENDEK SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : HENDEK İrtibat Bilgileri : İsim : EMİNE AKER Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905530047508 E-posta : ik@pa-flex.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Hendek
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905530047508
ik@pa-flex.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg HENDEK veya Edmeg Sakarya Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Sakarya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder