İŞ İLANI DETAYI

Değerli Adaylar,Medikal ürünler üreten fabrikamızda görevlendirmek üzere Plastik Enjeksiyon Makine Operatörü ekip arkadaşları arıyoruz.Plastik enjeksiyon makinalarında tecrübesi ve kalıp bilgisi olan,Kalıp bağlama sökme ve diğer bakımlar hakkında bilgi sahibi,Plastik hammadde bilgisi olan,Plastik enjeskiyon makinası yardımcı ekipmanları hakkında bilgi sahibi,Deneyimsiz adaylarda değerlendirmeye alınacaktır.


En az lise mezunu,Disiplinli ve detaylara önem veren,Servis güzergahı Gebze Pelitli mahallesi, Mollafenari köyü, Balçık köyü, Şekerpınar, Mutlukent


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli OLGUN MEDİKAL İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder