İŞ İLANI DETAYI

- Şirket ön muhasebesinin tutulması- Fatura ve irsaliye düzenlenmesi- E-fatura düzenlenmesi ve takibi- Alış satış faturalarının işlenmesi- Çek senet banka işlemlerinin takibi- Alacakların takibini yapmak- Ödeme ve tahsilatların takibini yapmak- Ödeme listelerinin hazırlanması- Cari hesap takibi- Çek-Senet takibi- Fatura girişleri- Cari hesap mutabakatları


- En az lise mezunu- Ön muhasebe konusunda deneyimli- E-fatura konusuna vakıf- Logo programını iyi derecede kullanabilen- MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen- Kasa, banka, kredi, cari hesap mutabakatı işlemlerini yürütebilecek- Sorumluk sahibi, ekip çalışmasına uyumlu, titiz, düzenli ve dikkatli çalışan- İş takibi ve planlama yeteneği yüksek- Çayırova, Gebze, Darıca, Tuzla ikamet edenler tercihtir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli EFSANE METAL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder