İŞ İLANI DETAYI

Firmamızın Kurumsal satış ve pazarlama süreçlerini destekleyecek,planlayacak Kurumsal Satış Pazarlama Uzmanı İstihdam edilecektir


- Üniversitelerin tercihen lisans seviyesindeki bölümlerinden mezun olmakPazarlama,İletişim,Pazarlama İletişimi,Halkla İlişkiler,İnsan Kaynakları,İşletme bölümlerinden mezun,-İletişimi güçlü,telefonda iletişim konusunda başarılı,-Aktif,manuel araç kullanabilen,-Ekonomik ve ticari terim ve terminolojisi ile İnsan Kaynakları Nitelikli Personel Tedariki süreçleri hakkında bilgi ve deneyim sahibi,özgüveni yüksek, kurumsal temsil yeteneği ve tecrübesi olan,-İngilizcesi çok iyi,İngilizce nin yanı sıra Fransızca,Almanca,Arapça Rusça dillerinden birini de iyi derecede bilen,-Kişisel gelişimlerini eğitimlerini veya Yüksek Lisansını;Pazarlama,Pazarlama İletişimi,Kurumsal İletişim,Dijital pazarlama gibi alanlarda almış olmak,-İstanbul Anadolu yakası; Üsküdar,Ümraniye,Kadıköy,Çekmeköy,Tuzla İlçelerinden birinde ikametli veya ikamet edebilecek olan,-İş ve meslek disiplinlerini edinmiş,-Kariyer hedefleri olan,-Analitik düşünce sahibi,stresle başedebilme,sonuç ve çözüm odaklı,takım çalışmasına önem veren,odaklanması yüksek,süreç takibinde başarılı olmak,Proje yönetimi,raporlama,planlama gibi konularda deneyimli olan,-Bay ve bayan adaylar istihdam edilecek olup,bay adayların askerlikle ilişiğinin olmaması,NOT:ÖZGEÇMİŞLERİ FOTOĞRAFSIZ VE ADRES BİLGİLERİ YETERSİZ ADAYLARIN MÜRACATLARI DİKKATE ALINMAYACAKTIR. Firmamız aracılığı ile iş arayan adayların özgeçmişleri ve müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi ve ibrazı gerekmektedir. ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK EĞİTİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ Türkiye İş Kurumu nun 303 numaralı izin belgesi ile 2008 yılından beri İŞKUR Özel İstihdam Bürosu faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Tekirdağ İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder