İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Biyoloji ÖğretmeniŞirket Adı: Sınav Eğitim KurumlarıSınav Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için deneyimli ve tutkulu bir Biyoloji Öğretmeni arıyoruzBu pozisyon, öğrencilerimize biyoloji konusunda bilgi ve beceri kazandırmak için ders planları oluşturmayı ve uygulamayı içerir.Görevler ve Sorumluluklar:- Biyoloji dersleri için etkili ders planları oluşturmak ve uygulamak- Öğrencilerin biyoloji konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirmek- Öğrencilerin ilerlemesini izlemek ve değerlendirmek- Öğrencilere bilimsel metotları ve biyoloji konusundaki güncel gelişmeleri öğretmek- Öğrencilere laboratuvar deneyleri ve projeleri konusunda rehberlik etmek


- Biyoloji veya ilgili bir alanda lisans derecesi- En az 2 yıl öğretmenlik deneyimi- İyi iletişim ve sunum becerileri- Öğrencileri motive etme ve ilham verme yeteneği- Bilimsel metotları ve biyoloji konusundaki güncel gelişmeleri öğretebilme yeteneği- Laboratuvar deneyleri ve projeleri konusunda rehberlik edebilme yeteneğiSınav Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için tutkulu ve deneyimli öğretmenlerle çalışmayı hedefliyoruz. Eğer siz de biyoloji konusunda tutkulu ve deneyimli bir öğretmenseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder