İŞ İLANI DETAYI

      2004 yılında Edirne de dershanecilikle başlayan eğitim serüvenimiz, Kırklareli de faaliyete geçen Birey Kurs Merkezi ile devam ediyorTrakya da kolej ve kurslarımız ile  hizmet vermekte olan kurumumuz, Birey Markasının gücünü de arkasına alarak Kırklareli de öncelikli tercih edilen bir kurum olmayı hedefliyorİş Tanımı:- Derslerini planlamak ve uygulamak- Öğrencilerin alanındaki becerilerini geliştirmek için etkili öğretim yöntemleri kullanmak- Öğrencilerin ilerlemesini takip etmek ve değerlendirmek- Öğrencilere bireysel rehberlik sağlamak ve akademik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak- Eğitim materyalleri ve kaynaklarını hazırlamak ve güncel tutmak- Velilerle düzenli iletişim kurmak ve öğrencilerin gelişimini paylaşmak


- İlgili bölümlerden lisans veya yüksek lisans mezunu- Öğrencilere motive edici ve etkili bir öğretim yaklaşımı- İletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın- Öğrencilerle empati kurabilen ve onları destekleyebilen- Yenilikçi ve yaratıcı öğretim yöntemlerine açık- Teknolojiyi etkin bir şekilde kullanabilenAramıza katılacak arkadaşlarımız, dinamik bir çalışma ortamında kendilerini geliştirme fırsatı bulacak ve öğrencilerin eğitimine katkıda bulunacaklar. Başvurularınızı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kırklareli BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları