İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: İngilizce ÖğretmeniŞirket: BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SANVE TİCA.Ş.BRY Birey Eğitim Yayın Basım Pazarlama SanVe TicA.ŞOlarak, eğitim sektöründe hizmet veren firmamızın bünyesinde görevlendirilmek üzere İngilizce Öğretmeni aramaktayız.


- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği veya İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezun,- Alanında en az 2 yıl deneyimli,- İngilizceyi anadil seviyesinde konuşabilen ve yazabilen,- Öğrencilerin dil becerilerini geliştirecek etkinlikler düzenleyebilen,- İletişim becerileri güçlü, sabırlı ve öğrenci odaklı,- Yenilikçi eğitim tekniklerine açık ve teknolojiyi eğitimde etkin bir şekilde kullanabilen,- Takım çalışmasına yatkın,- Erasmus+ projelerinde yer alabilecek.İş Tanımı:- İngilizce derslerini planlamak ve uygulamak,- Öğrencilerin dil becerilerini geliştirmek için etkinlikler düzenlemek,- Öğrencilerin ilerlemelerini takip etmek ve değerlendirmek,- Eğitim materyallerini hazırlamak ve güncellemek,- Öğrencilere dil bilgisi, kelime bilgisi, konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerileri kazandırmak.BRY Birey Eğitim Yayın Basım Pazarlama San. ve Tic. A.Ş. olarak, eğitim sektöründe kaliteli hizmet verme hedefimiz doğrultusunda, ekibimize katılmak üzere İngilizce Öğretmeni arayışımız bulunmaktadır. Başvurularınızı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kırklareli KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ BİREY ÖZEL ÖĞRETİM KURSU İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları