İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Kimya ÖğretmeniFirma Adı: Özel Çeşme Çözüm Kurs MerkeziÖzel Çeşme Çözüm Kurs Merkezi olarak, ekibimize katılacak , TYT ve AYT müfradatına hakim , deneyimli bir Kimya Öğretmeni arıyoruzGörevler:- Kimya derslerini planlama ve uygulama- Öğrencilerin kimya konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirmek için etkili öğretim stratejileri kullanma- Öğrencilerin ilerlemesini izleme ve değerlendirme- Öğrencilere kimya konusunda rehberlik ve destek sağlama


- Üniversitelerin Kimya veya Kimya Öğretmenliği bölümlerinden mezun- Alanında en az 2 yıl deneyim- Öğrencilerle etkili iletişim kurabilme yeteneği- Güçlü organizasyon ve planlama becerileri- Yaratıcı ve yenilikçi öğretim tekniklerine hakim- Öğrencilerin öğrenme stillerine ve ihtiyaçlarına uyum sağlayabilme yeteneğiÖzel Çeşme Çözüm Kurs Merkezi olarak, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için tutkulu ve yetenekli öğretmenlerle çalışmayı hedefliyoruz. Eğer siz de kimya öğretmenliği konusunda deneyimli ve öğrencilerin başarısına katkıda bulunmak isteyen bir profesyonelseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder