İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Biyoloji ÖğretmeniFirma Adı: ÖZEL İZMİR BİL KOLEJİÖZEL İZMİR BİL KOLEJİ olarak, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için deneyimli ve yetenekli bir Biyoloji Öğretmeni arıyoruz. - Biyoloji dersleri için etkili ders planları oluşturmak ve uygulamak- Öğrencilerin biyoloji konusundaki bilgi ve becerilerini geliştirmek- Öğrencilerin ilerlemesini izlemek ve değerlendirmek- Öğrencilere bilimsel düşünme ve problem çözme becerileri kazandırmak- Ebeveynlerle düzenli olarak iletişim kurmak ve öğrencilerin ilerlemesi hakkında geri bildirim sağlamak


- Biyoloji veya ilgili bir alanda lisans derecesi- Öğretmenlik deneyimi ve-veya pedagojik formasyon- Öğrencileri motive edebilme ve ilham verebilme yeteneği- İyi iletişim ve sunum becerileri- Takım çalışmasına yatkınlık- Yenilikçi ve yaratıcı öğretim tekniklerine açıklıkÖZEL İZMİR BİL KOLEJİ olarak, tüm öğretmenlerimizin öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmalarını sağlamak için gereken kaynaklara ve desteklere sahip olmalarını sağlıyoruz. Eğer siz de öğrencilerin hayatlarında pozitif bir etki yaratmak istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder