İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Satranç ÖğretmeniFirma Adı: KEY KOLEJİ TORBALI KAMPÜSKEY KOLEJİ TORBALI KAMPÜS olarak, öğrencilerimize satranç konusunda bilgi ve beceri kazandıracak, onları bu alanda geliştirecek bir Satranç Öğretmeni arıyoruz.


- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,- Satranç konusunda deneyimli ve bilgili,- Öğrencilerle etkili iletişim kurabilen,- Pedagojik formasyon sertifikası sahibi,- Satranç turnuvalarında yer almış, tercihen derece elde etmiş,- Öğrencilerin satranç yeteneklerini geliştirebilecek ve onları bu alanda teşvik edebilecek,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- Takım çalışmasına yatkın,- Sorumluluk sahibi ve disiplinli.Görevler:- Satranç derslerini planlamak ve uygulamak,- Öğrencilerin satranç yeteneklerini ve stratejik düşünme becerilerini geliştirmek,- Satranç turnuvalarına öğrencileri hazırlamak,- Öğrencilerin satrançla ilgili ilgi ve yeteneklerini artırmak,- Satranç derslerini öğrencilerin yaş ve yeteneklerine uygun bir şekilde düzenlemek.KEY KOLEJİ TORBALI KAMPÜS olarak, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmamızda bize yardımcı olacak bir Satranç Öğretmeni arıyoruz. Eğer bu niteliklere sahipseniz ve genç nesilleri satranç konusunda eğitmekten keyif alıyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir KEY KOLEJİ İZMİR İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder