İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Biyoloji ÖğretmeniLimitsiz Eğitim Kurumları Mavişehir Şubesi olarak, eğitim kadromuza katılmak üzere deneyimli bir Biyoloji Öğretmeni arıyoruzGörevler:- Biyoloji derslerini uygulamak,- Öğrencilerin biyoloji konusundaki ilgisini ve motivasyonunu artırmak


- Üniversitelerin Biyoloji Öğretmenliği veya Biyoloji bölümünden mezun,- Kurumun uygulayacağı Alan sınavında başarılı olacak,- Alanında en az 5 yıl deneyime sahip,- Biyoloji derslerini planlama ve uygulama,- Öğrencilerin biyoloji konularını anlamalarını sağlama- İletişim becerileri güçlü, sabırlı ve anlayışlı Mavişehir Limitsiz Eğitim Kurumları olarak, tüm öğrencilerimizin başarılı olabileceği bir öğrenme ortamı yaratmayı hedefliyoruz. Eğer siz de bu vizyonu paylaşıyorsanız ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir KARŞIYAKA LİMİTSİZ AKADEMİ EĞİTİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder