İŞ İLANI DETAYI

Odaların konforu ve temizliğinden sorumlu olmak,Prosedürlerde belirtildiği gibi odaları her zaman aynı yöntemle temizlemek,Oda temizlik raporlarını doldurmak ve gerektiğinde ilgili yöneticisine sunmak,Kayıp ve bulunan her eşyayı  kayıtlara geçirilmesi için kat hizmetleri ofisine getirmek,Lekeli perde-koltukların yıkanması,yırtık eşyaların onarılması ve teknik sorunların giderilmesi için kat şefine haber vermek,Vardiyası bitmeden önce servis arabasına örtü ve çarşaflarla misafir ve  temizlik malzemelerini yerleştirerek servis arabasını bir sonraki gün için hazırlamak.


En az ilköğretim mezunu,Benzer pozisyonda en az 1 yıl deneyim sahibi,Dikkatli, düzenli ve titiz çalışmayı prensip edinmiş,İnsan ilişkilerinde başarılı, güler yüzlü ve pozitif,Sorumluluk sahibi ve iş takibi konusunda özenli,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Nevşehir
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Nevşehir AVANTGARDE HOTEL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder