İŞ İLANI DETAYI

Görevlerin ve atanan alanların dağılımının doğru şekilde planlamak,Genel alan erzak ve malzemelerini-temizlik arabasını toplamak ve kontrol etmek,Genel olarak otel meydan alanlarını temiz tutmak,Makine ve araç gereçlerin temizliğini sağlamak ve düzenli tertipli görünmesini kontrol etmek,Temizlik malzemelerini yeniden depolamak ve kontrol etmek,Gereken her türlü bakım ve onarım işini not almak ve bildirmek,Ofislerin, genel alanların ve koridordaki çöp kovalarını boşaltmak,Yönetici tarafından kendisine verilen diğer görevleri yerine getirmek.


ercihen lise mezunu,Tercihen benzer pozisyonlarda en az 2 yıl deneyimli,Misafir memnuniyeti odaklı,Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi,Hijyen kuralları, ekipman kullanımı ve ilgili kimyasal ürünler hakkında bilgi sahibi,Avantgarde Refined olarak Kapadokya Otelimizde Kat Hizmetleri Departmanı’nda görevlendirilmek üzere ‘Meydan Görevlisi’ arayışımız mevcuttur.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın Erkek Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Lise ve Dengi Okul Farketmez Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÜRGÜP NEVŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜRGÜP İrtibat Bilgileri Ad Soyad : CEYDA FİLİZ Ünvan : İnsan kaynakları uzmanı Telefon : 905425241985 E-posta : ceydafiliz@avantgardecollection.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Nevşehir
İlçe : Ürgüp
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905425241985
ceydafiliz@avantgardecollection.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Temizlik iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Nevşehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Nevşehir, Edmeg Ürgüp veya Edmeg Nevşehir Temizlik gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Nevşehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder