İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Kalite MüdürüŞirket: ASSAN ELEKTRONIK İMALAT SANPAZVe TİCA.Ş.ASSAN ELEKTRONIK İMALAT SANPAZVe TİCA.ŞOlarak, dinamik ve yenilikçi ekibimize katılacak İsanbul ve Ankara Lokasyonlarımız için Kalite Müdürü arıyoruzBu pozisyon, şirketimizin kalite yönetim sistemlerinin etkinliğini ve sürekli iyileştirilmesini sağlamak için kritik bir rol oynayacaktır.Görevler:- ISO9001, ISO14001, ISO45001, AS9100 ve IATF 16949 standartlarının sürdürülmesi iyileştirilmesi ve geliştirilmesi ile    ilgili çalışmalarını yürütmek,- Müşteri talep ve şikayetleri ile ilgili süreçleri yönetmek, - 8D raporlanın hazırlanmasına ve kök neden analizinin 5WHY oluşturulmasına liderlik etmek,- İç ve Dış denetim faaliyetlerinin organizasyon ve takibinde aktif rol almak,- Kalite dokümantasyonlarının hazırlanmasında rol almak,- Kurum içi kalite yönetim sistemleri ve uygulamaları ile ilgili eğitimleri düzenlemek,Haftalık, aylık veya üç aylık kalite        yönetim raporlarını hazırlamak ve yönetime sunmak,- Tüm departmanlardan gelen aylık KPI raporlarının ve kalite metriklerinin değerlendirilmesi  


- Üniversitelerin Endürstri Mühendisliği veya  Eletrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun- ISO9001, ISO14001, ISO45001, AS9100 ve IATF 16949 Yönetim Sistemleri ve Standartları konusunda en az 3 yıl tecrübeli,- İleri derecede İngilizce bilen, - FMEA, MSA, SPC süreçlerinde iyi derecede bilgi sahibi,- İç denetçi sertifikalarına sahip,- Kurumsal temsil ve iletişim becerileri güçlü, yenilikçi, stratejik düşünebilen Organizasyon, planlama, takip ve raporlama yetkinlikleri güçlü,- Analitik düşünme ve problem çözme yeteneği, iletişim ve liderlik becerileri güçlüASSAN ELEKTRONIK İMALAT SAN. PAZ. ve TİC. A.Ş. olarak, çalışanlarımıza rekabetçi maaş ve geniş kapsamlı faydalar sunuyoruz. Eğer siz de kalite yönetimi konusunda tutkulu ve deneyimli bir profesyonelseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara ASSAN ELEKTRONİK İMALAT SAN. PAZ. ve TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder