İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Üretim MüdürüŞirket: ASSAN ELEKTRONİK İMALAT SANPAZVe TİCA.Ş.ASSAN ELEKTRONİK İMALAT SANPAZVe TİCA.ŞOlarak, dinamik ve yenilikçi ekibimize katılmak üzere Üretim Müdürü arıyoruz.Görev Tanımı:- Üretim planlama ve organizasyonunu sağlamak,- Üretim süreçlerinin verimliliğini ve kalitesini artırmak,- Üretim hedeflerini belirlemek ve bu hedeflere ulaşılmasını sağlamak,- Üretim süreçlerinin maliyetlerini kontrol etmek ve maliyet azaltıcı faaliyetlerde bulunmak,- Üretim ekibini yönetmek ve geliştirmek.- Üretimin düzenli çalışmasını sağlamak. - Üretim hattını sürekli denetlemek. - Hammaddelerin mamül hale gelip depoya teslim edilene kadar olan süreçleri takip etmek hata ve kayıpların asgariye indirilmesini sağlamak.- Bölüm sorumlularından gelen makine arıza-servis-periyodik bakım vbTaleplerin giderilmesi için çalışma yaptırtmak.- Makine setup sürelerini gözden geçirmek ve verimliliğin artırılmasını sağlatmak.- Personelin İş Sağlığı ve güvenliği kapsamına uygun çalışmalarını sağlamak.- Bakım programının etkin şekilde yürütülmesini sağlamak,


- Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği - Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun,- Üretim yönetimi konusunda en az 3 yıl deneyimli,- İyi derecede İngilizce bilen,- MS Office programlarını etkin kullanabilen,- Analitik düşünme yeteneğine sahip,- İletişim yeteneği güçlü,- Liderlik becerileri gelişmiş,- Problem çözme ve karar verme yetenekleri kuvvetli,- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.ASSAN ELEKTRONİK İMALAT SAN. PAZ. ve TİC. A.Ş. olarak, çalışanlarımızın profesyonel gelişimlerini desteklemekteyiz. Eğer siz de bu dinamik ekibin bir parçası olmak istiyorsanız, başvurunuzu bekliyoruz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi, iş görüşmesi sırasında adaylarla paylaşılacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara ASSAN ELEKTRONİK İMALAT SAN. PAZ. ve TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder