İŞ İLANI DETAYI

İmişehir profil fabrikamızda çalıştırılmak üzere 1 adet kalite-kontrol operatörüne ihtiyacımız vardır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeTercihen meslek lisesi veya ön lisans mezunu,Kalite kontrol konusunda tercihen en az 1 yıl deneyimli,Tercihen plastik ekstrüzyon hatlarında çalışmış,Orta derecede teknik resim okumasını bilen ve bilgisini üretim sahasında kullanabilen,Ölçüm aletlerikumpas, mikrometre, açı ölçer vb. kullanabilen,Orta seviyede microsoft office programlarını kullanabilen,Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyumlu,Fazla mesai yapabilecek ve vardiyalı çalışabilecek,Öğrenmeye açık ve istekli, görevlerde aktif rol alan, takım çalışmasına yatkın,Askerlikle ilişiği olmayan,B sınıfı ehliyetine sahip,Eskişehir de ikamet eden ve erkek adayların başvuru yapması beklenmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek 22- -45 (31.08.2002 - 9.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 75.YIL OSB MAH. 2003 CAD.(ADA__17437 PARSEL__3) ESKİŞEHİR ODUNPAZARI ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇİFTELER , ESKİŞEHİR MERKEZ , MAHMUDİYE , MİHALIÇÇIK , SARICAKAYA , SEYİTGAZİ , SİVRİHİSAR , ALPU , BEYLİKOVA , İNÖNÜ , GÜNYÜZÜ , HAN , MİHALGAZİ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : EKREM ERDEM Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 902222369156 E-posta : ekremerdem@eserengroup.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902222369156
ekremerdem@eserengroup.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder