İŞ İLANI DETAYI

İmişehir profil fabrikası laboratuvar bölümünde kalite personeli olarak beyaz yaka kadrosunda çalışacak bir adet personele ihtiyacımız vardır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin Malzeme Mühendisliği, Kimya Mühendisliği veya Mühendislik Fakültesi bölümlerinden mezun,Tercihen en az 1 yıl tecrübesi olan,MS Office programlarını etkin kullanabilen,Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,İş takibi yüksek, çözüm odaklı, analitik düşünme yeteneğine sahip,Seyahat engeli bulunmayan,Gerekli durumlarda fazla mesai yapabilecek,Aktif araç kullanabilen,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,Eskişehir de ikamet eden-edebilecek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın 22- -45 (31.08.2002 - 9.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -45 (31.08.2002 - 9.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 75.YIL OSB MAH. 2003 CAD.(ADA__17437 PARSEL__3) ESKİŞEHİR ODUNPAZARI ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇİFTELER , ESKİŞEHİR MERKEZ , MAHMUDİYE , MİHALIÇÇIK , SARICAKAYA , SEYİTGAZİ , SİVRİHİSAR , ALPU , BEYLİKOVA , İNÖNÜ , GÜNYÜZÜ , HAN , MİHALGAZİ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : EKREM ERDEM Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 902222369156 E-posta : ekremerdem@eserengroup.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902222369156
ekremerdem@eserengroup.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder