İŞ İLANI DETAYI

Atael Koleji olarak, bilgi teknolojileri altyapımızı daha da güçlendirecek, yenilikçi çözümler üretebilecek, problem çözme yeteneği güçlü bir IT Uzmanı arıyoruz.


Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği veya ilgili bir alanda lisans derecesi,IT alanında en az 3 yıl deneyim, Eğitim sektöründe deneyim tercih sebebidirAğ yönetimi LAN, WAN, Wi-Fi ve sunucu yönetimi konusunda bilgi sahibi,Windows ve Linux işletim sistemleri konusunda deneyimli,Firewall, antivirüs, veri güvenliği gibi konularda bilgi ve tecrübe sahibi,Okulun IT altyapısının kesintisiz çalışmasını sağlamak,Öğrenci ve öğretmenlere teknik destek sağlamak,Network yönetimi, güvenlik önlemleri ve veri yedekleme işlemlerini gerçekleştirmek,Yazılım ve donanım kurulumlarını yapmak, güncellemeleri takip etmek,Eğitimde kullanılan teknolojik araçların akıllı tahtalar, projeksiyon cihazları vb. kurulum ve bakımını üstlenmek,Bilgi güvenliği prosedürlerini uygulamak ve geliştirmek,Sorunları hızlı ve etkili bir şekilde çözmek, kullanıcı memnuniyetini sağlamak,İletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın,Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip IT Uzmanı çalışma arkadaşı arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara ATAEL KOLEJİ İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder