İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Grafik Tasarım ElemanıŞirket: BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SANVE TİCA.Ş.BRY Birey Eğitim Yayın Basım Pazarlama SanVe TicA.ŞOlarak, dinamik ve yaratıcı bir Grafik Tasarım Elemanı arıyoruzBu pozisyon, şirketimizin pazarlama ve yayın ekibinin bir parçası olacak ve çeşitli projelerde yer alacak.Görevler:- Şirketin pazarlama ve yayın materyallerini tasarlamak ve düzenlemek- Yaratıcı konseptler ve tasarımlar oluşturmak- Proje gereksinimlerini anlamak ve tasarımları buna göre uyarlamak- Tasarımların kalitesini ve uygunluğunu kontrol etmek- Çeşitli tasarım yazılımlarını kullanarak görsel içerik oluşturmak


- Grafik tasarım veya ilgili alanda lisans derecesi- Adobe Creative Suite gibi tasarım yazılımlarında deneyim- Yaratıcı düşünme ve problem çözme becerisi- Dikkatli ve detaylara odaklı- İyi zaman yönetimi ve organizasyon becerileri- Takım çalışmasına yatkınBizimle çalışmak, sektördeki en yenilikçi ve yaratıcı projelerde yer alma fırsatı sunar. Eğer siz de bu heyecan verici fırsatı değerlendirmek istiyorsanız, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Grafiker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Yarı Zamanlı
İletişim : Ankara BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder