İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı: Şirketimizin ise alım süreçlerini yönetecek, işe alım ağları kurarak personel boşluklarımızı doldurmakla sorumlu olacak, özellikle gıda sektöründe tecrübeli bir İşe Alım Uzmanı arıyoruzPaket Mutfak Hakkında: Paket Mutfak güçlü yatırımcılara sahip yerli bir girişimPaket servis odaklı restoran markaları yaratıyoruz ve bu markaları şehir merkezlerindeki mutfaklarımızda işletiyoruzYemeksepeti, Getir Yemek ve Trendyol Yemek gibi platformlardan sipariş veren tüketicilere kendi filomuzla siparişleri teslim ediyoruzTüm süreçleri mühendislerimizin tasarladığı yazılımlarla yönetiyoruzHızla büyüdüğümüz bu dönemde bize katkı sağlayacak yeni bir ekip arkadaşı arıyoruzPaket Mutfak’ın Sağladıkları: ● Rekabetçi maaş ● Kenetlenmiş bir takım ● Paket Mutfak restoranlarında indirimler ● Ulaşım ve yemek gibi yan haklar Adaylar, kapsamlı bir mülakat sürecinden geçirilecektirBaşvurunuzda CV ve kapak mektubunuzu eklemenizi opsiyonel, fakat tavsiye ederiz bekliyoruz.


Sorumluluklar: İşe alım süreçlerinin uçtan uca yürütülmesi. Kariyer portallarında ilanların yayınlanması, aday araştırma ve ön elemelerin gerçekleştirilmesi ve takibi. Kariyer portallarının etkin kullanılması, alternatif kanallar geliştirilerek geniş aday havuzu oluşturulması. İşe başlayana kadar aday sürecinin takip edilmesi, işe alım süreçlerinin geliştirilmesi. Adayların işe başlangıç süreçlerinin hazırlanması ve oryantasyon sürecini yürütülmesi. Beklentilerimiz: Üniversite mezunu. Özellikle gıda sektöründe tecrübeli. Sahada aktif olmayı bilen. İşe alım süreçlerinde en az 3 yıl tecrübeli. İletişimi kuvvetli. Zamanı iyi yönetebilen, disiplinli. Takipçi ve sistematik çalışabilen. MS Office programlarını yetkin bir şekilde kullanabilen. Erkek adaylar için askerliğini yapmış. Dürüst. Özsaygı ve yüksek öz beklenti. Girişimci. Öğrenen ve öğreten. Neşeli. İş Yeri ve Konum Hakkında: Ofisimiz Ümraniye’nin Şerifali Mahallesi’nde bulunuyor. Anadolu yakasında ikamet etmeniz veya Ümraniye’ye ulaşım probleminizin olmaması bizim için önemli.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Ümraniye gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.