İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda çalışmak üzere ; Fatura giriş çıkışı yapacak, cari takibi yapacak Düzenli Olarak cari Mutabakatları yapacak, Finansal işlerin takibini yürütebilecek, Müşavirin vereceği beyanname için hazırlık aşamasını tamamlayabilecek, Logo programı etkin olarak kullanabilen, Öğrenmeye açık uzun zamanlı çalışmayı hedefleyen, Tek Düzen Hesap Planına hakim İş arkadaşları aramaktayız.


Lise ve Üniversite Mevzunu, LOGO kullanımına hakim, Tek düzen hesap planı ve muhasebe kayıtları oluşturma konusunda bilgi sahibi, Logo Entegrasyonu ile ön muhasebe ve genel muhasebeyi yapabilecek, Kendisini geliştirmeyi ilke edinmiş, Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü, diksiyonu düzgün, güler yüzlü, öz güveni yüksek, Microsoft Office programlarını aktif olarak kullanabilen, Tercihen Kartal ve çevresinde oturan,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Kartal veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.