İŞ İLANI DETAYI

Muğla Turgutreisde bulunan Maviarya şantiyemize görevlendirilmek üzere iş güvenliği teknikeri arıyoruz.İş Tanımı:- İş sağlığı ve güvenliği mevzuatına uygun olarak işyerinde gerekli kontrolleri yapmak,- İş kazalarını önlemek için gerekli tedbirleri almak ve uygulamaları denetlemek,- İşyerinde sağlık ve güvenlik risklerini belirlemek, değerlendirmek ve bu risklere karşı önlemler almak,- Çalışanlara iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitimler vermek, İşyerinde acil durum planları hazırlamak ve uygulamak.


- İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri sertifikasına sahip,- İşyeri hekimliği ve iş güvenliği mevzuatına hakim,- Risk analizi, iş güvenliği eğitimleri ve acil durum eylem planları konularında deneyimli,- İyi derecede MS Office programlarını kullanabilen,- İletişim yeteneği güçlü, takım çalışmasına yatkın,- Analitik düşünme yeteneğine sahip, detaylara dikkat eden,- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.- Bodrum - Turgutreisde ikamet eden.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Muğla Betamer Madencilik İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder