İŞ İLANI DETAYI

Türkiye de 7 bölge 65 il 143 Kampüs ile hizmet veren Bahçeşehir Kolejleri nin Bodrum kampüsünde İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonunda görev alacak takım arkadaşları arıyoruz.


Tercihen Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,İnsan Kaynakları uygulamaları konusunda en az 3 yıl deneyimli,4857 sayılı İş Kanunu ile SGK mevzuatı ve uygulama süreci ile ilgili bilgi sahibi olan,İşe alım ve işten çıkış süreçlerinin takibi ve kanunlara uygun yapılmasının sağlanması,Personel özlük işlemleri, puantaj, bordrolama ve SGK yasal bildirimlerinin yapılması,Resmi kurumlarla yasal yazışmaların yürütülmesi ve yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi,İş sağlığı ve güvenliği konularında personeli bilgilendirmek ve gerekli süreçlerin yürütülmesi,Tercihen Luca programını kullanmayı bilen,MS Office programlarını etkin kullanabilen,Yazılı, sözlü iletişim becerisi gelişmiş,Dikkatli, detay odaklı ve titiz çalışma alışkanlığı,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Muğla Bahçeşehir Koleji İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder