İŞ İLANI DETAYI

İNŞAAT MÜHENDİS İŞ İLANI Lütfen İkametgah Şartına dikkat edelimŞirketimiz ,Çelik Konstrüksiyon imalat ve montaj üzerine faaliyet göstermektedirBetonarme yokturKartal ofisinde ve Çevre Şantiyelerinde görevlendirmek üzere ;İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA ikametgah eden çalışma arkadaşları aranmaktadır.


Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun. Şantiyelerimizde yapılan çalışmalarla ilgili periyodik Gün. Rapor-Puantaj -Hakediş - Atajman hazırlayabilecek. Auto-cad ve Çizim Programlarına ,Ofis Programlarını iyi derecede hakim olan, İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA ikametgah eden çalışma arkadaşları aranmaktadır. Saha tecrübesine sahip, Ekip çalışmasına yatkın, İnşaat şantiye süreçlerinde deneyimli, sistemli ve düzenli çalışması ilke edinmiş, Tercihen B sınıfı Ehliyet Sahibi, 4-5 Yıllık şantiye tecrübesi veya genel iş inşaat tecrübesi olan, CV güncel tarihli olan, İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA ikametgah eden çalışma arkadaşları aranmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Tosun Çelik İnşaat San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Kartal veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.