İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER Çevre Mühendisliği lisans mezunu, B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı sertifikasına sahip, İş sağlığı ve güvenliği mevzuatına hakim, Üretim saha uygulamalarında en az 3 yıl tecrübeli, Raporlama yapabilecek ve ilgili prosedürleri hazırlayabilecek, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri konularında teknik eğitim tecrübesi olan, Planlama ve analitik düşünme yeteneğine sahip, Takım çalışmasına yatkın, Seyahat engeli bulunmayan, MS Office programlarına hakim, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, İstanbul Anadolu Yakasında ikamet eden.İŞ TANIMI İşyerindeki riskleri belirleyerek gerekli önlemleri almak İş sağlığı ve güvenliği eğitimleri düzenlemek ve çalışanları bu konuda bilinçlendirmek İş kazalarını ve meslek hastalıklarını incelemek ve raporlamak İş sağlığı ve güvenliği mevzuatına uygunluk konusunda denetimler yapmak Acil durum planları oluşturmak ve gerektiğinde uygulamak İş sağlığı ve güvenliği performansını izlemek ve raporlamak


İletişim Ve İfade YeteneğiÇalışma saatleri 09.00-18.00 olup hafta sonu tatildir.yemek+servisBaşvurular cv ile yapılacaktır. Kurumsal İnsan Kaynaklari@uno.com.tr adresine mail atabilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -38 (11.10.2004 - 12.09.1986 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YUKARI DUDULLU ORGANİZE SANAYİ BÖLG 2.CD. NO:25 YUKARI DUDULLU/İST. ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÜMRANİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Yağmur Hnm Ünvan : Telefon : 900004441866 E-posta : kurumsalinsankaynaklari@uno.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 900004441866
kurumsalinsankaynaklari@uno.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.