İŞ İLANI DETAYI

HATAY SINAV KOLEJİNE TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİ ALIMI YAPILACAKTIRSınav Eğitim Kurumları olarak, Hatay Sınav Koleji nde görevlendirilmek üzere Türk Dili ve Edebiyatı - Türkçe  öğretmeni arıyoruzAlanında deneyimli, öğrencilerin yeteneklerini en iyi şekilde ortaya çıkarabilecek, yenilikçi ve dinamik bir eğitim kadrosuna katılmak isteyen adayları bekliyoruz.


- Üniversitelerin Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun,- Pedagojik formasyon belgesine sahip,- Alanında en az 2 yıl deneyimli,- Öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip,- İletişim becerileri güçlü,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- Yenilikçi, araştırmacı ve gelişime açık,- Takım çalışmasına yatkın,- Erasmus+ projelerinde yer almak isteyen.Görev Tanımı:- Türk Dili ve Edebiyatı derslerini ilgili program ve planlar doğrultusunda işlemek,- Öğrencilerin bireysel ve grup çalışmalarını yönlendirmek,- Öğrencilerin Türk Dili ve Edebiyatı alanındaki gelişimlerini takip etmek ve değerlendirmek,- Eğitim-öğretim faaliyetlerini ve sınıf yönetimini etkili bir şekilde yürütmek,- Öğrenci ve veli toplantılarına katılmak,- Alanıyla ilgili gelişmeleri takip etmek ve kendini sürekli geliştirmek.Sınav Eğitim Kurumları olarak, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak için çalışıyoruz. Bu hedefe ulaşmamızda sizin de katkınızı bekliyoruz. Başvurularınızı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder