İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Biyoloji ÖğretmeniŞirket: Sınav Eğitim KurumlarıKonum: Hatay Sınav KolejiSınav Eğitim Kurumları olarak, Hatay Sınav Kolejimizde görevlendirilmek üzere, öğrencilerimize ilham verici ve kaliteli bir eğitim sunabilecek bir Biyoloji Öğretmeni arıyoruz.


- Üniversitelerin Biyoloji veya ilgili bölümlerinden mezun,- Pedagojik formasyon belgesine sahip,- Alanında en az 2 yıl deneyimli,- Öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip,- İletişim becerileri güçlü,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- Yenilikçi, araştırmacı ve analitik düşünme becerisine sahip,- Ekip çalışmasına yatkın,- Erasmus+ projelerinde yer alabilecek.Görevler:- Biyoloji derslerini planlamak ve uygulamak,- Öğrencilerin biyoloji konularını anlamalarını ve ilgilerini artırmak,- Öğrencilerin laboratuvar deneylerini güvenli ve etkili bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak,- Öğrencilerin akademik gelişimlerini izlemek ve değerlendirmek,- Velilerle düzenli olarak iletişim kurmak ve öğrenci ilerlemesi hakkında geri bildirim sağlamak,- Okulun biyoloji programının geliştirilmesine katkıda bulunmak.Sınav Eğitim Kurumları olarak, tüm öğretmenlerimize profesyonel gelişim fırsatları, rekabetçi maaş ve kapsamlı sosyal haklar sunuyoruz. Eğer siz de öğrencilerimize biyolojiyi sevdirebilecek, onların bilim dünyasına olan merakını artırabilecek bir öğretmen iseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hatay
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder