İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Görsel Sanatlar ÖğretmeniŞirket: İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİCA.Ş.İstanbul Bil Eğitim Kurumları TicA.Ş., Kırşehir Bil Kolejinde görevlendirilmek üzere Görsel Sanatlar Öğretmeni aramaktadır.


- Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel Sanatlar Öğretmenliği bölümünden mezun,- Alanında en az 2 yıl deneyimli,- Öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip,- Yaratıcı ve yenilikçi eğitim metotlarına hakim,- İletişim becerileri güçlü,- Takım çalışmasına yatkın,- Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilen,- Erasmus+ projelerinde yer alabilecek,- Sanatsal etkinlik ve projelerde görev alabilecek,- Alanıyla ilgili seminer, konferans gibi etkinliklere katılım gösteren,- Öğrenci ve veli ilişkilerinde başarılı,- Eğitimde etik değerlere önem veren.Görevler:- Görsel Sanatlar derslerini ilgili sınıflarda işleyecek,- Öğrencilerin sanatsal becerilerini geliştirecek etkinlikler düzenleyecek,- Yıl içerisinde düzenlenecek sanat etkinliklerini ve sergilerini organize edecek,- Öğrencilerin sanatsal gelişimlerini takip edecek ve değerlendirecek,- Velilerle düzenli iletişim halinde olacak ve öğrencilerin gelişimleri hakkında bilgi verecek.İstanbul Bil Eğitim Kurumları Tic. A.Ş. olarak, eğitimde kalite ve sürekliliği hedefleyen, yenilikçi ve dinamik bir ekibin parçası olmak isteyen adayların başvurularını bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırşehir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kırşehir İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Kırşehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırşehir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırşehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırşehir Geneli İş İlanları