İŞ İLANI DETAYI

Dünya nın En Fazla Ülkesinde Bulunan, En Köklü ve Güçlü Gayrimenkul Markası olan Century21 çatısı altında açılan karesi bölgesinde olan Century21Loca Gayrimenkul ofisimize gayrimenkul danışmanları arıyoruz! -Üniversiteden mezun olmuş-olmamış ve aldığınız teklifler sizi tatmin etmemiş olabilir!-Yeni bir iş heyecanı arıyor olabilirsiniz!-İşinizden memnun olmayabilir ya da işinizi kaybetmiş olabilirsiniz!-Kısa veya uzun süreliğine işinizden uzaklaşmış olabilirsiniz!-Kendi kazancınızı kendinizin belirlediği bir iş arıyor olabilirsiniz!Bu ve bunun gibi nedenlere sahipseniz ve yeni bir iş için girişimde bulunmak istiyorsanız; Sizler de bu takımın bir parçası olunSizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.


 Kendi işinin sahibi olmak isteyen Gayrimenkul sektörü ve satışa ilgi duyan Performansı ile maximum kazanç hedefleyen Eğitimin gücüne inanan Güleryüzlü ve pozitif Girişimci ruha sahip İkna yeteneği ve insan ilişkileri kuvvetli Bilgisayar kullanabilen Tercihen - Aktif araç kullanabilen Eğitimli , konusunda uzman bir ekiple , kurumsal bir ofiste CENTURY21 in global gücüyle çalışmak üzere GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLAN veya OLMAYI düşünen takım arkadaşları arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Sözleşmeli
İletişim : Balıkesir C21 Loca İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder