İŞ İLANI DETAYI

COLDWELL BANKER KING AİLESİNE KATILMAK İSTER MİSİNİZ ?COLDWELL BANKER; uluslararası, güvenilir, yenilikçi ve kendini mükemmel hizmet kalitesine adamış ve bu prensiple gayrimenkul sektöründeki liderliğini 118 yıldır sürdüren, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markasıdır2013 yılında Türkiye de hizmet vermeye başlayan COLDWELL BANKER, gayrimenkul sektörünün geleceğini değiştirerek hızla büyümeye devam etmektedirSektörün en büyük ve en güvenilir kurumlarından COLDWELL BANKER KING GAYRİMENKUL ofisinde Gayrimenkul Danışmanı olma fırsatı sizlere sunulmaktadırOfisimizin sağlayacağı avantajları kullanarak kendi işinizin patronu olabilir, kariyerinizde devrim yapma fırsatını yakalayabilirsinizBalıkesir Altıeylül bölgesinde bulunan gayrimenkul ofisimizde beraber yol alabileceğimiz GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI aranmaktadır.


-Dinamik ve yüksek potansiyelli gayrimenkul sektöründe danışılan kişi olabilecek, -Vizyon sahibi, yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen,başarıya tutkun, -Pozitif davranış gösteren, insiyatif sahibi, takipçi, disiplinli, sabırlı. -Sektörle ilgili gelişmeleri takip edecek ve kendisini bu konuda güncel tutacak, -İnsan ilişkileri kuvvetli, -Özgüven ve vizyon sahibi, -Sorumluluk sahibi iseniz ve kendinizi iş hayatınızda ait hissedeceğiniz bir yerde çalışmak istiyorsanız;-Gayrimenkul sektöründe marka içinde marka olmak istiyorsanız-Kendi işinizi en iyi, en verimli şekilde yapıp sistemsel olarak sürekli artan yüksek kazanç elde etmek istiyorsanız-Tecrübeli veya tecrübesiz olmanız farketmez, bu iş benim işim diyorsanız,-Sizleri Aramızda Görmek İsteriz.  


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Balıkesir MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder