İŞ İLANI DETAYI

Lisans MezunuMs Office programlarını iyi derecede kullanabilen , Tercihen SAP deneyimi olan Takım çalışmasına yatkın, sonuç odaklı, organizasyon ve planlama becerisi kuvvetliİletişim becerileri güçlü, prezentablTercihen Bankacılık sektöründe min1 yıl deneyimi olanFinans alanında min3 yıl tecrübeliBankalar ve Finans kuruluşlarıyla günlük işlemleri yürütecek,Bankacılık işlemlerinde tecrübeli, konu ile ilgili mevzuatlarda bilgi sahibi,Finansal enstrümanlar hakkında bilgi ve deneyim sahibi, Banka muhasebesini yapabilecek ölçüde muhasebe bilgi ve deneyimine sahipGünlük Nakit akışı takip edip, yürütecek, ödemeleri gerçekleştirecek


Analitik Düşünebilme, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Banka-Finans
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Banka-Finans iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Banka-Finans gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.