İŞ İLANI DETAYI

Günlük finansal işlemleri kaydetmek ve raporlamak, Cari hesap limit ve risk kontrolünü yönetmek, Borç ve alacakları yönetmek, Haftalık ödemeleri hazırlamak ve talimatları bankaya iletmek, Tahsilatların ve ödemelerin muhasebe kayıtlarını oluşturmak, Finansal verileri analiz etmek ve raporlamak, Günlük iş akışını, çalışmaları ve yazışmaları özenle takip etmek ve desteklemek.Başvurularınız mail üzerinden alınacaktırÖzgeçmişlerinizi ik@dmyeoa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.


Analitik Düşünebilme Erp programı tecrübesi bulunanLogo tercih sebebidir, Prezantabl ve temsil yeteneği güçlü, Raporlama becerileri gelişmiş, Ms Office programlarını word, excel bilen, İletişim becerileri güçlü, İnsan ilişkilerinde başarılı ve takım çalışmasına yatkın, Dinamik ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, Verilen görevi takip edip, neticelendirebilecek,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Sancaktepe
Pozisyon : Banka-Finans
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Banka-Finans iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Sancaktepe veya Edmeg İstanbul Banka-Finans gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.