İŞ İLANI DETAYI

Zafer Hava Limanı Teknik Departman bünyesinde değerlendirmek üzere Elektrik-Elektronik Teknisyeni arayışımız bulunmaktadır;Havalimanında bulunan tüm elektronik sistemlerin, cihaz ve ekipmanların koruyucu ve önleyici bakımlarını yapmak, arızaları gidermek ve sistemleri çalışır hale getirmekNot : Başvurular serdar.saygili@zafer.aero adresine cv gönderilmek üzere alınacak olup, değerlendirmeye alınan adaylar mülakat için aranacaktır.İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, aşağıda belirtilen mail adresine cv gönderiniz.


ELEKRİK-ELEKTRONİKEndüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise veya Meslek Yüksekokullarının Mekatronik veya Tercihen Elektrik - Elektronik Bölümlerinden mezun,Tercihen Havalimanı elektro-güvenlik cihazları Tomografi, X-ray cihazı vb. hakkında bilgi sahibi,Bagaj Taşıma Konveyör Sistemi ve Makine seviyesi otomasyon konusunda bilgi sahibi,Kapalı devre tv sistemi, yangın algılama ve ihbar sistemi, acil anons ve seslendirme, kartlı geçiş konusunda bilgi sahibi,Elektronik kartlarda lehim ve montaj yapabilecek,Benzer pozisyonda 3-5 yıl deneyim sahibi,İletişim becerileri kuvvetli, ekip çalışmasına yatkınVerilen görevi yerine getiren, gelişime açık, disiplinli,Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, Askerlik Hizmetini tamamlamış,Kütahya ilinde yada Altntaş ilçesinde ikamet eden veya edebilecek,Tüm koruyucu bakım işlemlerinin doğru ve eksiksiz şekilde tamamlanmasını sağlamak,Bakım, arızalar ve iyileştirme önerilerini ilgili yönetici veya birime raporlayarak bildirmek,İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi ile ilgili mevzuatlara uygun şekilde faaliyet göstermek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BOZBAY MAH. ALTINTAŞ KARAYOLU ÜZERİ ZAFER HAVAALANI MEVKİ KÜME EVLERİ 2 ALTINTAŞ KÜTAHYA ALTINTAŞ KÜTAHYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KÜTAHYA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : SERDAR SAYGILI Ünvan : Telefon : 902744443937 E-posta : serdar.saygili@zafer.aero
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
Pozisyon : Elektronik
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902744443937
serdar.saygili@zafer.aero
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kütahya Geneli İş İlanları