İŞ İLANI DETAYI

ISO yönetim sistemleri konusunda kurulum, eğitim, denetim konularında tecrübeli veya bu sektörde ilerlemek isteyen yeni arkadaşları hedefliyoruz.Dökümantasyon sistemi kavramında deneyimli, yeni gelişmelere ayak uyduran, takım çalışmalarına açık, sürekli öğrenmekten keyif alan dinamik arkadaşları takımımıza uygun buluyoruz.Bilişim sistemleri bilgisine sahip olması ve bilgi güvenliği standartlarında bilgi ve tecrübe sahibi olması tercihimizdir.Çalışmamız yerinde olup, seyahati gerektirmektedirSeyahat engeli olmaması gerekmektedir.Özgüveni yüksek, kendini ve bilgisini iyi ifade edebilen yeni takım üyelerimizin İngilizcesinin iyi olmasını beklemekteyiz.Diğer bilgilerKuruluşumuz İstanbul Anadolu yakasında olup, metro hattına yakındır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı DilKuruluşumuz, sektöründe öncü, kurumsal değerlere önem veren, sürekli gelişim için çalışanlarına fırsatlar yaratan Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösteren bir kurumdur. Kalite, çevre, bilgi güvenliği gibi çok sayıda uluslararası standartta üst düzey firmalara denetim, gözetim ve eğitim faaliyelerini yerine getirmektedir.Yeni takım oyuncularını çalışma ekibine katmak ve faaliyet kapsamında güzel bir sinerji oluşturmak istiyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kadıköy gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.