İŞ İLANI DETAYI

Görevin Amacı:Şirket içinde; Ön muhasebe süreçlerinin yürütülmesi.Ana Sorumluluklar:ERP programının kurum içi kontrolünü ve aktik kullanımını sağlamak.Ön muhasebesel süreçleri yürütmekFatura, İrsaliye, Stok, Cari, Banka, Kasa, Çek , Senet işlemler ve Borç alacak yönetimi süreçlerini takip etmekBaşvurular işkur üzerinden yapılacaktır, aynı zamanda varsa özel cvlerini info@performist.com.tr adresine gönderilmesi gerekirİşkur üzerinden yapılmayan başvular cv gönderilse dahi dikkate alınmayacaktır.Pozisyonun başlangıç ücreti agi dahil asgari ücrettirBaşvuran adayların asgari ücret şartını kabul ettiği varsayılırYemekhane ve yol ücreti desteği sağlanır.Adayların işe alımı gerçekleştirilmeden önce 3 günlük oryantasyon sürecine tabi tutulacaktırİşe alım gerçekleştiğinde bir aylık deneme süresine tabi tutulacaktırBu süre zarfında süreli iş sözleşmesi ile istihdam sağlanacaktırSüre bitiminde süresiz sözleşme ile işe devam sağlanacaktırİşe ilk başlamayla birlikte SGK ve tüm sosyal haklar işveren tarafından eksiksiz sağlanacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıBilgisayarlı muhasebe sistemlerini kullanabilmek.Telefonde iletişim becerine sahip olmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Üsküdar
Pozisyon : Muhasebe
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Muhasebe iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Üsküdar veya Edmeg İstanbul Muhasebe gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.