İŞ İLANI DETAYI

CENTURY 21 HAYAT GAYRİMENKUL OFİSİ olarak, Girişimci Gayrimenkul Danışmanları Arıyoruz!İş Tanımı:- Portföy oluşturma ve yönetme,- Müşteri ihtiyaçlarını analiz ederek, uygun gayrimenkul seçeneklerini sunma,- Gayrimenkul alım-satım ve kiralama süreçlerini yönetme,- Müşteri memnuniyetini sağlama,- Pazar araştırmaları yapma ve raporlama.


- Gayrimenkul sektöründe deneyimli veya deneyimsiz,- İletişim becerileri güçlü,- Müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiş,- Analitik düşünme yeteneğine sahip,- Takım çalışmasına yatkın,- Sorumluluk sahibi ve disiplinli,- Diksiyonu düzgün ve prezantabl,Bizimle çalışmak isteyen adayların, dinamik bir ekip içerisinde kariyer hedeflerine ulaşabilecekleri bir ortam sunuyoruz. Kendinizi geliştirebileceğiniz ve kariyer basamaklarını hızla tırmanabileceğiniz bir iş fırsatı sizleri bekliyor. Not: Maaşlı bir pozisyon değildir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder