İŞ İLANI DETAYI

CB NOYAN PREMIUM GÜZELBAHÇE & GAYRİMENKUL DANIŞMANIColwell Banker Noyan Premium olarak Güzelbahçenin kalbinde ortak başarı hikayrleri yazacağımız takım arkadaşları , iş ortakları , girişimcileri bekliyoruz.600 m² 4 katlı premium ofisimizde sizlere özel çalışma alanları , seçkin misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz teras cafemiz ile keyifli bir çalışma ortamı sunuyoruz.


- Prezantabl,- Gayrimenkul sektöründe deneyimli,- İletişim becerileri güçlü,- Müşteri odaklı çalışmayı ilke edinmiş,- Analitik düşünme yeteneğine sahip,- Takım çalışmasına yatkın,- Sorumluluk sahibi ve disiplinli,- B sınıfı ehliyeti olan ve aktif olarak araç kullanabilen,- Gelişime açık ve öğrenmeye istekli.Görev Tanımı:- Portföy oluşturma ve yönetme,- Müşteri ihtiyaçlarına uygun gayrimenkul seçeneklerini sunma,- Müşteri görüşmeleri yapma ve müşteri ilişkilerini yönetme,- Gayrimenkul alım-satım ve kiralama süreçlerini yönetme,- Pazar araştırmaları yapma ve rekabet analizi yapma.Colwell Banker Noyan Premium olarak, ekip arkadaşlarımıza kariyer gelişim fırsatları, dinamik ve konforlu bir çalışma ortamı sunuyoruz. Eğer siz de gayrimenkul sektöründe kariyer yapmayı hedefliyorsanız ve yukarıdaki niteliklere sahipseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Danışman
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder