İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin Ziraat Teknikerliği bölümlerinden mezunEn az 2 yıl topraksız tarım ile domates yetiştiriciliği olanSera içerisinde otomasyon ve üretim tekniklerine hakimBitki koruma, bitki fizyolojisi, iklimlendirme, sulama konularına hakimErkek adaylar için askerlik sürecini tamamlamış eleman alınacaktır.


İnternet sitemizden başvuru yaptıktan sonra firma iletişim bilgileriyle iletişime geçebilir, randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.Kurumumuza gelip İş ve Meslek Danışmanınızla görüşüp gönderme formu alarak da işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SAN. BÖL. 2. KISIM 4.CD. NO:5 SİVAS MERKEZ SİVAS SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : EMİNE HANIM Ünvan : Telefon : 903462181411 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903462181411

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Sivas ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sivas gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sivas ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder