İŞ İLANI DETAYI

Aydın Köşk bölgesinde bulunan, Jeotermal Seracılık ile topraksız Domates Yetiştiriciliği sektörümüzde görev almak üzere, 22-45 yaş aralığında Ziraat Teknikeri statüsünde personel istihdamı yapılacaktırr.


İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin iki yıllık Ziraat Teknikerliği bölümlerinden mezun,En az 2 sene Modern topraksız tarım sera sisteminde, salkım domates yetiştiriciliği alanında tecrübeliSera içerisinde otomasyon ve üretim tekniklerinde bilgisi bulunanBitkili koruma, bitki fizyolojisi, iklimlendirme, sulama konularında bilgili,Üretim proseslerinin yönetimi, takibi ve denetimini sağlayabilecek,Verimliliğin arttırılması, maliyetlerin azaltılması ve hata - fire oranlarının en aza indirilmesi için gerekli aksiyonları alabilecek,Üretim alanında kısa ve orta vadeli iş yükü, iş gücü ve kapasite değerlendirmeleri yaparak günlük ve haftalık iş planlarını denetleyebilecek,İletişim ve raporlama becerileri gelişmiş, çözüm odaklı hızlı aksiyon alabilen.İletişim becerisi yüksek,Asgari denetimle çalışabilenErkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,Aydın-Köşk-Nazilli bölgelerinde ikamet eden


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
İlçe : Köşk
Pozisyon : Tekniker
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Tekniker iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Aydın ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Aydın, Edmeg Köşk veya Edmeg Aydın Tekniker gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Aydın ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder