İŞ İLANI DETAYI

Öncelikle Biyosidal Ürün uygulama Haşere ilaçlama Hizmetlerinde olmak üzere Şirketimizin Tarım Ürünleri satış mağazası ve diğer Saha faaliyetlerinde satışta görev alacak,


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması Aktif araç kullanabilen , Tercihen Biyosidal ürün uygulama belgesi olan, Ekip Çalışmasına ve mesleki gelişime açık , iletişimi iyi , yaptığı işleri raporlayabilen, düzenli , disiplinli ve gerektiğinde esnek çalışma saatlerini sorun etmeyen.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -30 (14.04.2004 - 19.03.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YAHYALAR MAH. ÇEŞME MEYDANI CD. HESNA SUNTER SOK. NO:1/A ADAPAZARI SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAKARYA MERKEZ , ADAPAZARI , ERENLER , SERDİVAN İrtibat Bilgileri : İsim : Hamdullah Gümüş Ünvan : Teknik Müdür Telefon : 905332464701 E-posta : hamdullah@eylultarim.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 18000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905332464701
hamdullah@eylultarim.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder