İŞ İLANI DETAYI

İlan açıklamasını okumadan başvuru yapmayınız Şartları kabul etmeniz dahilinde başvurunuzDirek mülakata çağıracağızTarafımıza iş tanımı ve şartlar konusunda soru gelmesi halinde dikkatsiz olduğunuza kanaat getirilir ve görüşmeye çağrılmazsınızBaşvuru yapmadan evvel şirket konumunu inceleyinizMaaş 17.002 Başlangıç Sigorta hemen Hafta içi 09 18 Cumartesi 09.14 Şirket Sanayi tramvay durağına 10 dakika yürüme mesafesindedir.


Büro yönetim prosedürlerine hakim olmak, Temel bilgisayar ve Office programları bilgisine hakim olmak, Raporlama yapabilmek, Düzgün bir diksiyona sahip olmak, Dış görünüşe önem vermek, Çoklu görevleri önceliklendirme yeteneğini göstermek, Bağımsız veya bir ekibin parçası olarak çalışabilmek, Zaman yönetimini sağlamak, Mükemmel yazılı ve sözlü iletişim becerisi sergilemek


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
İlçe : Odunpazarı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Eskişehir Turkuvaz Organik Gübre San ve Tic A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Ofis - Büro iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Eskişehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Eskişehir , Edmeg Odunpazarı veya Edmeg Eskişehir Ofis - Büro gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Eskişehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Eskişehir Geneli İş İlanları