İŞ İLANI DETAYI

ZOOM Yangın Güvenlik Sistemleri, firmamızın verdiği hizmetler;Güvenlik kamera sistemleri,Zayıf Akım,Yangın Sistemi Adresli,Fiber sonlandırma,Network Alt Yapı,Turnike Sistemi,Alarm Sistemi,Bariyer Sistemi,Şifreli Kartlı Geçiş Sistemi,Elektrik Elektronik ve Montaj sistemleri üzerine çalışmaktadır.Görüşmeler bizzat yapılacaktır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAcil anons ve seslendirme sistemlerinden anlayan,CCTV sistemlerini bilen,Kabinet dizayn ve kurulumu yapabilen,Kablo çekebilecek, Gerektiğinde Manlift kullanabilen,Problem çözme yeteneği gelişmiş,İnsan ilişkilerinde başarılı,Diksiyonu düzgün,Takım çalışmasına uyumlu,Tam zamanlı ya da Proje bazlı çalışabilecek,Tempolu ve yoğun çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,Sahada görev yapacak,Seyahat engeli bulunmayan,B sınıfı ehliyeti olan,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TEPECİK MAH. İSTİKLAL CAD. AYGÜL İŞ HANI NO:77/3 KAT 4 İZMİT İZMİT KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÖLCÜK , KARAMÜRSEL , KOCAELİ MERKEZ , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hakan SURADA Ünvan : YÖNETİCİ Telefon : 905321729416 E-posta : info@zoomyangin.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : İzmit
Pozisyon : Elektrikçi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905321729416
info@zoomyangin.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Elektrikçi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg İzmit veya Edmeg Kocaeli Elektrikçi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder