İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yapamakta olduğumuz denizcilik alanında faaliyette olan üretici firmanın hizmet ve ürünlerini yurtdışı menşeli gemilere ve gemi işletme acentalarına tanıtacak,hizmet ve ürün talep eden müşterilere hizmet ve ürün satış organizasyonlarını sağlaycak,müşteri memnuniyeti ve müşteri taleplerini firmada ilgili birimlere iletecek,iş süreçlerini hızlandırıp,sürekliliğini sağlayacak Yurtdışı Satış Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Sorumlusu istihdam edilecektir.


-Üniversitelerin lisans seviyesinde bölümlerinden mezun olmak,-Çokiyi İngilizce,İngilizce nin yanısıra çokiyi veya iyi derecede Almanca,Rusça,Fransızca veya İspanyolca dillerinden birini de bilmek,-İletişimi güçlü,iş takibinde ısrarcı,çözüm ve sonuç odaklı çalışabilen,proje yönetiminde başarılı olmak,-Tercihen satış pazarlama ve denizcilik alanında müşteri ilişkileri alanında deneyimli olmak,-Sevk organizasyon ,ekip yönetimi ve zaman yönetimi konularında deneyimli olmak,-Aktif araç kullanabilir olmak,-Telefonda iletişim alanında eğitim ve deneyimli olmak,-Tercihen İstanbul Anadolu yakası ikametli olmak,-Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamak,NOT:ÖZGEÇMİŞLERİ FOTOĞRAFSIZ VE ADRES BİLGİLERİ YETERSİZ ADAYLARIN MÜRACATLARI DİKKATE ALINMAYACAKTIR. Firmamız aracılığı ile iş arayan adayların özgeçmişleri ve müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi ve müracat anında firmamıza ibrazı  gerekmektedir. ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK EĞİTİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ Türkiye İş Kurumu nun 303 numaralı izin belgesi ile 2008 yılından beri İŞKUR Özel İstihdam Bürosu faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Pozisyon : Halkla İlişkiler
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder