İŞ İLANI DETAYI

Ofis içi karşılama, Telefonlara bakma, Müşteri karşılama Ofise gelen ziyaretçileri karşılamak, bilgilendirmek ve ilgililerle görüşmesini sağlamakŞirket içi ve şirket dışı bilgi akışını sağlamak, Görüşme, toplantı gibi organizasyonları düzenlemek, hatırlatmakİşlerinde görev alacak ''Yönetici Asistanı'' aramaktayız.


Prezantabl Diksiyonu düzgün İnsan ilişkilerinde etkili, Sorumluluk sahibi, işini takip eden Güler yüzlü Sözlü iletişimi iyi MS Office programı kullanabilen


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Avcılar
Pozisyon : Asistan
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Trof Sağlık Ürünleri San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Yönetici Asistanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Avcılar veya Edmeg İstanbul Yönetici Asistanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.