İŞ İLANI DETAYI

İstanbul Avrupa yakasında danışmanlık firmamıza halihazırda bağlı kurumların veya ileride bağlanacak tüm kurumların işleyişini sosyal ve ekonomik yönden takip edebilecek, gerektiğinde yönetici yerine sorumluluğu alıp yetkiyi kullanacak, şirkete bağlı iş ve işlemleri resmi ve özel kurumlar nezdinde titizlik ve güven dahilinde yürütebilecek, yöneticinin misafirlerini ağırlayabilecek ve ikram yapabilecek nitelikte bir ''Sekreter'' aranmaktadırPazar günleri hariç, diğer günler mesai olacaktırDeneyimli ve İngilizcesi olması tercih sebebidir.


Güven noktasında sıkıntısı olmayan, Enerjik ve dinamik, Organize ve temsil edebilme, sorun çözebilme yeteneği olan, İletişimine güvenen, Sorumluluk sahibi, Güleryüzlü bir çalışan arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Şişli
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Parlak Eğitim Danışmanlık ve Yayıncılık Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Şişli gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.