İŞ İLANI DETAYI

Sirkeci- Beylikdüzü Cumhuriyet, Nazım Hikmet Blv bulunan kozmetik ve gıda tekstil grubu bünyemizde; Genel Müdür SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN BAYAN ASİSTAN olarak merkez ofisimizde çalışabilecek ekip arkadaşına ihtiyaç duymaktayız.


25,40 YAŞ ARALIGI SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN BAYAN ASİSTAN Dış görüşüne önem veren, Kişisel bakımına dikkat eden, Akıcı şekilde iletişim kurabilen, Excell kullanımına orta- iyi düzeyde hakim olan, Toplantı organizasyonlarını yapabilecek, Toplantının gerçekleşeceği ortamın düzenini sağlayabilecek, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Misafir Kabulü ve ağırlanması konusunda süreç yönetimini yapabilecek adaylarımızın başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Fotoğraflı cv öncelikli değerlendirilecektir


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beylikdüzü
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Skygrup Ticaret İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Beylikdüzü gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.