İŞ İLANI DETAYI

Türkiye nin Eğitimine Yön Veriyoruz!Yenilikçi eğitim anlayışını benimseyip, tüm çalışmalarımızda kaliteyi ön planda tutarak, yeni nesilleri iyi insan olma bilinciyle yetiştiriyoruzÖğrencilerimizi başarılı bir geleceğe hazırlarken, bizimle bu misyonu paylaşan ekibimizle Türkiye nin her noktasına taşıyoruzBu bilinçle, Yönder Okullarının Ankara Batıkent 100Yıl Kampüsünde 2024-2025 Eğitim-Öğretim döneminde görevlendirilmek üzere  OKUL REVİR HEMŞİRESİ  alınacaktır.


Üniversitelerin İlgili bölümlerinden mezun, Takım çalışmasına yatkın, İletişim gücü yüksek,  Mesleki çalışmaları güncel olarak takip edebilen, Erkek adaylarda askerlik yükümlülüğü bulunmayan, Tercihen özel okul revir hemşireliği pozisyonunda en az 5 yıl deneyimli, MS Office programları bilgisine hakim, Yerleşkelerdeki öğrenci ve çalışanlara ait sağlık kayıtlarını tutan, Tercihen çocuklarla çalışmış ve çocuk iletişimi kuvvetli, Sağlık hizmetleri ile ilgili malzemelerin takibi ve teminini sağlayan, Ekip çalışmasına uyumlu, güler yüzlü, Yazılı - sözlü iletişim becerisi ve temsil yeteneği gelişmiş, İnsan ilişkilerinde başarılı, gizlilik prensibine uygun davranan, Pozitif ve dinamik.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Hemşire
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara YÖNDER EĞİTİM ÖĞRETİM KURUMLARI A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder