İŞ İLANI DETAYI

Çanakkale Form Eğitim Kurumları'ndaYoga eğitmeni olarakAlanında en az 2 yıl deneyimi olan,Erkek adaylar için askerlik görevi tamamlanmış veya 2 yıl süre ile tecilli durumda olan,Öğretmenlik mesleğini seven,Takım çalışmasına yatkın ve uyumlu,İletişim gücü yüksek,Eğitim teknolojilerini derslerinde severek uygulayan,Akıllı tahta kullanımı bilgisine sahip,Üretmeyi seven,Birlikte çalışmaktan büyük keyif alan bu kocaman ailenin içerisinde siz de yer almak ister misiniz?


2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılında görev almak üzere eğitim gönüllüsü 'YOGA EĞİTMENİ' arıyoruz. 21. Yüzyıl becerileri ile donanmış, dünya vatandaşı, topluma değer katan bireyler yetiştirecek Yoga Eğitmeni başvurularını beklemekteyiz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KÖYÜN KENDİSİ KÖY SOK.NO__87 KALABAKLI KÖYÜ FORM EĞİTİM KURUMU ÖZEL OKULU ÇANAKKALE MERKEZ ÇANAKKALE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANAKKALE MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : CANSU ŞAHBAZ Ünvan : KURUCU TEMSİLCİSİ Telefon : 905330880510 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
Pozisyon : Eğitmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905330880510

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder